Publicat el 16/05/2019

Per fer conill amb carxofes heu de tallar el conill a trossos, salpebreu-los i enfarineu-los lleugerament. Talleu la cansalada a trossos petits. Peleu la ceba i els alls i ratlleu-los.

Peleu les carxofes i poseu-les durant una estona en un recipient amb aigua i el suc de la llimona.

Després escorreu-les, talleu-les cada una en 4 trossos, enfarineu-los lleugerament, marqueu-los en una paella amb una mica d’oli calent i reserveu-los.

Poseu oli en una paella i quan estigui calent enrossiu els talls de conill per ambdós costats i reserveu-los.

En una cassola de fang, amb l’oli d’enrossir el conill, fregiu la cansalada, i quan comenci a canviar de color incorporeu els alls i la ceba que teniu preparats; baixeu la intensitat del foc, tapeu la cassola i quan la ceba ja estigui transparent i comenci a agafar color incorporeu-hi una cullerada de farina, el brou i el conill; remeneu-ho bé, salpebreu-ho al gust i deixeu-ho coure tot junt i a foc baix fins que el conill estigui al punt, remenant de tant en tant.

A meitat de la cocció afegiu-hi els talls de carxofa.

Ingredients

  •  1 conill
  • 2 talls de cansalada viada
  • 1 ceba
  • 2 grans d’all
  • 4 carxofes
  • ½ l de brou de carn
  • farina
  • 1 llimona
  • oli d’oliva
  • sal i pebre

Deixa un comentari