Publicat el 19/12/2007

Per fer conill amb cargols i gambes heu de rentar bé els cargols, bullir-los, escórrer i reservar.

Tallar el conill a trossos regulars i fregir-lo en una cassola amb oli, quan estigui daurat per els dos costats reservar-lo.

En el mateix oli fregir lleugerament les gambes i reservar-les. En la mateixa cassola introduir la ceba ratllada, quan estigui ben daurada afegir el tomàquet partit en quatre trossos, un parell d’alls sencers i la branca de farigola.

Deixar coure tot junt uns 5 minuts i regar amb el brandi. Quan l’alcohol s’hagi evaporat salpebrar i incorporar el conill juntament amb la picada que haurem preparat i diluïda amb aigua, tapar i deixar coure a foc molt suau uns 15 minuts, remenant de tant en tant.

Seguidament incorporar els cargols i les gambes, rectifiqueu de sal i deixar coure tot junt uns altres 5 minuts.

Ingredients

  • 1 Conill
  • 400 g de cargols
  • 8 gambes
  • 1 ceba gran
  • 1 tomàquet
  • 2 dents d’all
  • 1 branca de farigola
  • 1 copa de brandysal, oli i pebre
  • Picada: 1 llesca de pa frito
  • 1 gra d’all i julivert

Deixa un comentari