Conill al forn
Per fer conill al forn heu de tallar el conill a quarts, rentar-lo, escórreir-lo, assaonar-lo i escampar la farigola.
Posar el conill en una font de forn, regar amb un bon raig d’oli i el got de vi.
Introduir en el forn, prèviament escalfat a 180º, uns 30 minutos. Ratllar la ceba i els alls i posar-los a sofregir en una paella amb una mica d’oli, quan estiguin transparents incorporar el pebrot finament picat i els tomàquets sense pell ni llavors i tallats a daus, rectificar de sal i deixar coure de 10 a 15 minuts, removent de manera sovint.
Col·locar la fritada en una font i posar a sobre els trossos de conill, regar amb el suc que s’ha desprès el conill i servir immediatament.
- 1 conill
- 1 ceba mitjana
- 2 tomàquets madurs
- 1 pebrot morrón
- 2 grans d’all farigola
- 1 got de vi blanc sec aigua, oli i sal