Col amb salsitxes i bacó
Publicat el 14/11/2016
Per fer co amb salsitxes i bacó punxeu les salsitxes amb una forquilla i poseu-les en una safata fonda juntament amb la ceba pelada i tallada, una mica de sal, pebre al gust i un bon raig d’oli.
Deixeu marinar durant una hora, donant voltes de tant en tant. Talleu la col a tires ben fines i blanquegeu-la en aigua bullint uns 3 minuts. Escorreu-la i poseu-la en una safata per anar al forn. Col·loqueu per sobre les salsitxes escorregudes, el bacó i regueu-ho amb el brou.
Poseu la safata al forn, que tindreu ja calent a uns 180º, i deixeu-ho coure uns 40 minuts. Serviu calent.
- 1 kg de col
- 750 g de salsitxes de pollastre
- 200 g de bacó
- 750 ml de brou de pollastre
- 1 ceba petita
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre mòlt