Coca ràpida
Per fer coca ràpida en un recipient posar el sucre juntament amb els rovells d’ou i amb una cullera o vareta, barrejar bé.
Incorporar el llevat, l’oli, la raspadura de llimona, la llet i l’anís, sense deixar de remenar.
Un cop estigui tot ben barrejat, incorporar la farina en forma de pluja ja que així ens serà més fàcil que ens quedi ben barrejada i sense grumolls.
Finalment afegir les clares d’ou, procurant no remoure gaire. Tapar el recipient amb un drap de cuina i deixar reposar uns 10 minutos.
Mentre, preescalfar el forn a 200º. Posar la massa en una font untada prèviament amb una mica d’oli i posar al forn.
Al cap de 8 minuts, treure i escampar per sobre amb l’ametlla picada, tornar a introduir al forn baixant la temperatura a 110º i deixar fins que estigui cuita.
- 125 g de farina
- 100 g de sucre
- 2 rovells d’ou
- 1 sobre de llevadura
- la ratlladura de pell de llimona
- 3 cullerades d’anís
- 2 clares d’ou a punt de neu
- un rajolí d’oli
- un rajolí de llet
- 30 g d’ametlla picada