Coca de peres i foie amb melmelada de ceba
Per fer coca de peres i foie amb melmelada de ceba heu d’estirar la massa, la punxem bé del fons i la coem al forn calent a 180ºC, uns 10 minuts.
Fem la melmelada de ceba. En una olla posem oli, les cebes i les dues cullerades de sucre, deixem que es vagi confitant, remenant de tant en tant. Ho deixarem a foc mig-baix, uns 30 minuts.
Pelem les peres, les obrim per la meitat i les tallem a quarts traient el cor. Les posem en una paella amb el vi i les deixem reduir fins que estiguin cuites.
Cobrim la massa amb la ceba, i per sobre hi intarcalem el foie i la pera.
Fem una reducció de soja posant tots els ingredients en una olla a foc baix fins que tingui la textura adequada.
- 1 placa de pasta de full
- 400 g de fetge d’ànec o oca
- 5 cebes grosses
- 8 peres d’aigua
- 2 c. de sucre
- 2 copes de vi blanc o cavaPer a la reducció de soja:
- 2 copes de salsa de soja
- 2 cullerades de sucre
- suc de ½ llimona
- suc de ½ taronja