Coca d’anís i sèsam | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 07/08/2020

Trenqueu els ous i separeu els rovells de les clares.

Poseu el iogurt de soja en un bol juntament amb el sucre integral, l’oli, la llet de soja i els 3 rovells d’ou; barregeu-ho tot, amb una cullera o amb el Minipimer i reserveu-ho.

Barregeu la farina amb el llevat i aneu-ho afegint a poc a poc a la massa reservada, remenant fins que quedi tot ben integrat. Després incorporeu les llavors d’anís i seguiu remenant fins que quedin ben barrejades.

Bateu les clares a punt de neu i aneu incorporant-les a la massa, remenant lentament i suaument amb una cullera perquè quedin ben integrades. Tapeu la massa amb paper d’alumini i deixeu-la reposar uns 10 minuts.

Unteu amb oli un motlle de cake i aboqueu-hi la massa preparada, escampeu pel damunt les llavors de sèsam i poseu-la al forn, que ja tindreu escalfat a una temperatura d’uns 160º, uns 35-40 minuts.

Traieu-la del forn, deixeu-la refredar i ja la podreu treure del motlle.

Ingredients

  • 1 iogurt de soja natural
  • sucre integral (2 mesures)
  • 2 ½ mesures de farina integral d’espelta
  • 1 sobre de llevat (Royal)
  • ½ mesura d’oli d’oliva
  • ½ mesura de llet de soja amb calci
  • 3 ous
  • 2 cullerades de llavors d’anís
  • llavors de sèsam torrades (al gust)
  • (per mesurar, utilitzeu l’envàs del iogurt)

Deixa un comentari