Publicat el 27/06/2019

Poseu les cloïsses en un bol, cobriu-les d’aigua freda salada i deixeu-les reposar uns 30 minuts perquè treguin la sorra que puguin portar.

Renteu bé els musclos, rascant les valves, per eliminar adherències.

Poseu un raig d’oli en una paella gran. Quan estigui calent, fregiu 2 grans d’all fins que comencin a agafar color; aleshores, incorporeu les cloïsses escorregudes juntament amb el vi i el suc de la llimona. Tapeu la paella i deixeu-les a foc fort durant 1 minut; seguidament introduïu els musclos i continueu la cocció amb la paella tapada fins que s’obrin.

Poseu les cloïsses i els musclos en una safata de servir. Coleu el suc de la cocció i barregeu-lo amb el gra d’all i el julivert molt picats, perfumeu-ho amb una mica de pebre i barregeu-ho bé.

Regueu les cloïsses i els musclos amb aquesta salsa i serviu-ho immediatament.

Ingredients

  • 1 kg de cloïsses
  • ½ kg de musclos de roca
  • 3 grans d’all
  • ½ llimona
  • 2 branques de julivert
  • 1 got de vi blanc sec
  • oli d’oliva, sal i pebre

Deixa un comentari