Publicat el 30/05/2019

Per fer cigrons estofats poseu a bullir els ous durant 10 minuts amb aigua, sal i un raget de vinagre.

Passat aquest temps, passeu-los per aigua freda i deixeu-los que es refredin. Després peleu-los, ratlleu-los i reserveu-los. Talleu el xoriço a rodanxes.

Poseu oli en una cassola i quan estigui calent fregiu el xoriço fins que l’oli es comenci a tenyir de vermell. Tot seguit afegiu la ceba ratllada i, quan comenci a enrossir-se, incorporeu els tomàquets madurs ratllats i una mica de sal.

Una vegada confitat aquest sofregit, afegiu-hi els cigrons, barregeu-ho bé i regueu-ho amb el suc de bullir els cigrons.

Feu una picada en el morter amb el gra d’all, el julivert i les ametlles torrades i pelades. Dissoleu la picada amb una mica d’aigua i afegiu-la a la cassola juntament amb els ous que teniu reservats.

Remeneu-ho bé i deixeu-ho coure tot junt, a foc suau, uns cinc minuts.00

Ingredients

· 1 kg de cigrons cuits i escorreguts
· 1 ceba mitjana
· 2 ous · 2 tomàquets madurs
· 150 g de xoriço picant
· 1 got de suc de bullir els cigrons · oli d’oliva i sal
Picada:
· 1 branqueta de julivert · 50 g d’’ametlles torrades · 1 gra d’all

Deixa un comentari