Carbassons i xampinyons gratinats
Publicat el 20/02/2012
Per fer carbassons i xxampinyons gratinats heu de rentar i assecar els carbassons i talleu-los a rodanxes fines.
Renteu els xampinyons i talleu-los a làmines. Feu una picada amb l’all i el julivert.
En una cassola amb oli calent, salteu-hi els carbassons i xampinyons, tapeu la cassola i deixeu-ho coure uns deu minuts.
A meitat de la cocció, salpebreu-ho i incorporeu-hi la picada d’all i julivert i remeneu-ho bé.
Quan s’hagi acabat la cocció, aboqueu-ho a una safata per anar al forn, empolvoreu-ho pel damunt amb el formatge ratllat i poseu-ho al forn a gratinar.
Quan comenci a agafar color, ja ho podreu servir.
- 3 carbassons
- 300 g de xampinyons
- 30 g de formatge emmental ratllat
- 1 gra d’all
- julivert
- oli d’oliva
- sal i pebre negre