Canelons de salmó i gambetes
Bulliu les làmines de pasta en aigua abundant, sal al gust i un raig d’oli. Una vegada bullides, refresqueu-les amb aigua freda, esteneu-les sobre un drap de cuina net i cobriu-les amb un altre drap.
Traieu la pell de les gambetes, fregiu-les lleugerament en una paella amb una mica d’oli i reserveu-les.
Barregeu la mostassa amb la maionesa i reserveu-la.
Traieu la pell i les espines del salmó cru i col·loqueu-lo en el recipient del robot de cuina. Tritureu-lo juntament amb el salmó fumat i les gambetes que teniu reservades, salpebreu-ho al gust i afegiu-hi unes gotes de suc de llimona i un raig d’oli. Amb aquesta barreja aneu farcint els canelons i aneu-los col·locant en una safata de servir, napeu-los amb la salsa maionesa reservada i decoreu-los amb els ous de salmó. Serviu-los freds.
- 12 làmines de pasta de caneló
- 300 g de salmó fresc
- 250 g de salmó fumat
- 100 g de gambetes pelades
- 250 cc de maionesa
- 1 cullerada de mostassa
- sal, pebre blanc
- oli d’oliva
- suc de llimona
- ous de salmó (per decorar)