Canelons de bolets i espàrrecs verds
Per fer canelons de bolets i espàrrecs verds heu de netejar els espàrrecs tallant la part inferior més dura i coure’ls al vapor uns 10 minuts.
Seguidament refrescar-los en aigua freda i reservar-los. Pelar les cebes i tallar-les a làmines fines.
Posar una mica de mantega i oli d’oliva en una paella, introduir la ceba i deixar-la coure molt lentament. Mentres, rentar els xampinyons i els rossinyols a fi d’eliminar la sorra, deixar-los escórrer i tallar-los a trossos.
Quan la ceba ja estigui transparent i comenci a agafar color, incorporar els bolets, salpebrar-los i condimentar amb una mica de nou moscada. Deixar a foc lent fins que estiguin cuits i hagin tret tota l’aigua.
Bullir la pasta en abundant aigua i sal. Quan estigui cuita cal escórrer-la sota l’aigua freda i estendre les plaques sobre un drap de cuina net. Omplir cada placa amb els espàrrecs i els bolets, enrotllar-los i col·locar-los en una font prèviament untada amb una mica d’oli.
Desfer, en un cassóla a foc lent, el formatge juntament amb la crema de llet, deixar reduir una mica, cobrir els canelons amb la salsa i escalfar-los lleugerament.
Servir tebis.
- 16 làmines de pasta de caneló
- 400 g de xampinyons
- 400 g de rossinyols
- 2 manats d’espàrrecs verds
- 100 g de llet desnatada
- 200 g de formatge gorgonzola
- 700 g de cebes dolces
- 30 gr de mantega
- sal, pebre i nou moscada