Calamars amb botifarra negra
Publicat el 21/09/2014
Per fer calamars amb botifarra negra en una paella amb oli calent fregiu els calamars i reserveu-los.
En el mateix oli, fregiu 4 grans d’all picats, i un cop rossos incorporeu-hi el tomàquet ratllat.
Quan el tomàquet s’hagi cuit, afegiu-hi els calamars i el fumet. Deixeu-ho coure tot junt uns 5 minuts.
Mentrestant, feu una picada amb les ametlles, les avellanes i els 2 grans d’all, i afegiu-la a la cassola.
Remeneu-ho bé i passats uns cinc minuts incorporeu-hi la botifarra negra tallada a trossos petits. Rectifiqueu de sal, deixeu-ho coure tot junt un parell de minuts més i ja ho podreu servir.
- 1 kg de calamars petits
- ½ kg de botifarra negra
- 4 tomàquets madurs
- 6 grans d’all
- ½ l de fumet de peix
- 30 g d’avellanes torrades
- 30 g d’ametlles torrades
- oli d’oliva i sal