Brownie de moniato
Per fer el brownie de moniato, peleu el moniato i cuineu-lo al vapor o en aigua abundant fins que quedi tendre (uns 25 minuts). Podeu utilitzar el microones posant el moniato trossejat en un plat embolicat amb film transparent durant 8 minuts.
Tritureu l’ametlla molta amb els flocs de civada en una processadora o batedora.
Afegiu al vas de la batedora el cacau, l’oli, els dàtils desossats, la llet d’ametlla i el moniato fins a obtenir una massa homogènia.
Passeu la massa a un motlle apte per a forn, folrat amb paper vegetal, i introduïu-lo al forn, prèviament escalfat, durant mitja hora a
180 ºC. Deixeu-ho refredar una mica abans de servir.
Lorena Alarcón Gazulla
www.esoquecomemos.com
Instagram: @esoquecomemos
- 450 g de moniato
- 80 g d’ametlla molta
- 60 g de flocs de civada
- 40 g d’oli de coco o oliva verge
- 20 g de cacau pur en pols
- ¼ de got de llet d’ametlla
- 6 dàtils desossats o 1 polsim d’endolcidor (opcional)