Publicat el 23/02/2022

Recepta de cuina: bròquil i musclos amb salsa de taronja

Netegeu bé els musclos, renteu-los i poseu-los a coure en una cassola, amb el llorer i el vi, fins que s’obrin. Un cop oberts, escorreu-los, reserveu el líquid de la cocció i retireu les valves dels musclos.
Espremeu la taronja i la llimona i reserveu-ne el suc.
Netegeu el bròquil, renteu-lo bé, talleu-lo a branquetes, poseu-lo a coure al vapor uns 8 minuts i reserveu-lo.
Peleu i piqueu els alls. Poseu oli en una cassola, sofregiu els alls a foc lent i, quan comencin a agafar color, incorporeu-hi el suc dels cítrics juntament amb la maizena i unes quantes cullerades del brou dels musclos. Barregeu-ho bé, afegiu-hi el musclos que teniu reservats, rectifiqueu de sal i pebre, incorporeu el bròquil i deixeu-ho tot un parell de minuts a foc lent. Escampeu per damunt el julivert picat i ja ho podreu servir.

Ingredients

Ingredients:

  • 1 bròquil
  • 1 ½ kg de musclos
  • 1 got de vi blanc
  • 1 fulla de llorer
  • 2 grans d’all
  • 1 taronja
  • ½ llimona
  • 1 culleradeta de maizena
  • 1 branca de julivert
  • oli d’oliva
  • sal i pebre

Deixa un comentari