Bolets amb botifarra esparracada
Per fer bolets amb botifarra esparracada en una cassola fonda, hi sofregim la ceba amb oli d’oliva.
Quan la ceba comenci a quedar rossa, hi afegim la botifarra, sense budell, perquè s’esmicoli.
Un cop la botifarra sigui cuita, hi posem el tomàquet ratllat i ho deixem coure a poc a poc uns 15 minuts.
Després hi afegim els bolets prèviament saltats, una mica de brou i ho deixem coure tot junt durant mitja hora.
Fem una picada amb els alls i les ametlles, la tirem a la cassola i ho deixem coure a poc a poc mitja hora més.
Poc abans d’acabar, hi donem un punt de sal i pebre (és preferible que quedi una mica picant). Si no tenim brou, podem posar-hi un os de pernil des del començament i afegir-hi aigua cada vegada que convingui.
- 2 kg de bolets variats
- 3 botifarres crues
- 1/2 kg de tomàquets
- 1 ceba
- 1/2 l de brou
- 50 g d’ametlles torrades
- 3 grans d’all
- julivert
- oli
- sal i pebre