Bacallà amb rossinyols
Publicat el 08/10/2012
Per fer bacallà amb rossinyols heu de posar una mica d’oli en una paella i, quan sigui calent, fregiu-hi el bacallà, tomba i tomba, sense que enrosseixi i reserveu-lo en una cassola.
En una altra paella fregiu els rossinyols, un cop ben nets i escorreguts. Quan estiguin gairebé fets, salpebreu-los i afegiu-hi l’all i el julivert picats.
Seguidament, flamegeu-los amb el conyac i, quan l’alcohol s’hagi reduït, passeu-los a la cassola del bacallà i regueu-ho tot amb el fumet.
Deixeu-ho coure a foc baix i amb la cassola tapada.
Quan el suc s’hagi reduït, aboqueu-hi la crema de llet, remeneu-ho perquè la salsa quedi lligada i ja ho podeu servir.
- 6 talls grans de bacallà dessalat
- 350 g de rossinyols
- 50 cl de crema de llet
- 1/2 l de fumet de peix
- sal i pebre blanc
- all i julivert picat
- 1 copa de conyac
- Oli d’oliva