Assortiment d’hortalisses amb nata
Publicat el 27/02/2012
Per fer assortiment d’hortalisses amb nata heu de treure la part verda de les cebes tendres i deixeu-les senceres, peleu les faves i els pèsols. Peleu les patates i talleu-les a daus.
Peleu les pastanagues, i, si són massa grosses, talleu-les a trossos. Renteu bé totes les hortalisses i poseu-les en una olla juntament amb la mantega i el brou, deixeu-ho estofar, a foc mig fins que quedin tendres.
Sense deixar-ho de remenar, aneu afegint-hi la nata i les herbes aromàtiques que tindrem picades.
Deixeu-ho coure tot junt uns 5 minuts i ja ho podreu servir.
- 200 g de faves tendres (pelades)
- 200 g de pèsols (pelats)
- 300 g de patates tendres
- 4 cebes tendres
- 4 pastanagues petites
- 60 g de mantega
- 1 got de brou
- 150 g de nata líquida
- julivert i alfàbrega picats
- sal i pebre