Publicat el 20/03/2019

Peleu la ceba i la pastanaga. Renteu bé el carbassó, el pebrot, l’albergínia i els tomàquets. Talleu tots aquests ingredients a trossets petits i reserveu-los.

Poseu oli en una paella i quan estigui calent incorporeu la ceba i deixeu-la coure a foc baix. Quan comenci a canviar de color, incorporeu totes els ingredients que teniu reservats i deixeu-los coure, a foc mig, remenant de tant en tant. Quan estiguin al punt, passeu-los per la batedora fins aconseguir la textura d’un puré.

Poseu aquest puré en una paella juntament amb l’arròs, remeneu-ho bé i tot seguit incorporeu l’aigua calenta (2,5 tasses x 1 d’arròs), salpebreu-ho al gust i deixeu-ho bullir fins que l’arròs estigui cuit. Pareu el foc, escampeu la tonyina ben escorreguda, barregeu-ho bé i ja estarà a punt de servir.

Ingredients

  • 400 g d’arròs
  • 3 tomàquets madurs
  • 1 carbassó
  • 1 pebrot vermell
  • 1 albergínia
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba
  • oli
  • sal i pebre
  • 3 llaunes petites de tonyina

Deixa un comentari