Arròs amb verdures i tonyina
Per fer arròs amb verdures i tonyina heu de pelar la ceba i la pastanaga. Renteu bé el carbassó, el pebrot, l’albergínia i els tomàquets. Talleu tots aquests ingredients a trossets petits i reserveu-los.
Poseu oli en una paella i quan estigui calent incorporeu la ceba i deixeu-la coure a foc baix.
Quan comenci a canviar de color, incorporeu totes els ingredients que teniu reservats i deixeu-los coure, a foc mig, remenant de tant en tant.
Quan estiguin al punt, passeu-los per la batedora fins aconseguir la textura d’un puré.
Poseu aquest puré en una paella juntament amb l’arròs, remeneu-ho bé i tot seguit incorporeu l’aigua calenta (2,5 tasses x 1 d’arròs), salpebreu-ho al gust i deixeu-ho bullir fins que l’arròs estigui cuit.
Pareu el foc, escampeu la tonyina ben escorreguda, barregeu-ho bé i ja estarà a punt de servir.
- 400 g d’arròs
- 3 tomàquets madurs
- 1 carbassó
- 1 pebrot vermell
- 1 albergínia
- 1 pastanaga
- 1 ceba
- oli
- sal i pebre
- 3 llaunes petites de tonyina