Publicat el 19/09/2019

Talleu la costella a trossos petits. Peleu les cebes i ratlleu-les. Peleu els tomàquets i talleu-los a trossos ben petits. Peleu la carbassa i talleu-la a trossos fins.

Poseu un raig d’oli en una cassola de fang, i una vegada calent incorporeu la costella de porc fins que agafi color per ambdós costats. Un cop al punt introduïu la ceba i deixeu que es vagi fent, a foc moderat, fins que estigui transparent; aleshores incorporeu el tomàquet i la carbassa, rectifiqueu de sal i prosseguiu la cocció. Quan el sofregit estigui al punt, regueu-lo amb 1 litre d’aigua (millor calenta), i quan comenci a bullir afegiu l’arròs, rectifiqueu de sal, i deixeu-lo coure uns 15 minuts, remenant de tant en tant.

Ingredients

½ kg de costella de porc

2 cebes

4 tomàquets madurs

300 g de carbassa

400 g d’arròs

oli d’oliva i sal

Deixa un comentari