Arròs amb botifarra negra i trompetes de la mort
Per fer arròs amb botifarra negra i trompetes de la mort heu de posar a remullar les trompetes amb aigua tèbia durant dues hores.
Sofregiu la ceba i els alls trinxats en una cassola amb oli, quan comencin a agafar color afegiu-hi la botifarra sense pell i tallada a rodanxes, remeneu-ho bé.
Escorreu les trompetes i afegiu-les a la cassola juntament amb 3 cullerades d’aigua calenta; deixeu-ho coure una estona a foc molt lent.
Tireu-hi l’arròs perquè se sofregeixi i, seguidament, l’aigua bullent (2 tassetes d’aigua per 1 d’arròs, aprofiteu l’aigua de remullar les trompetes, ben colada), rectifiqueu de sal i deixeu-ho coure de 15 a 20 minuts, segons el tipus d’arròs.
- 4 cebes
- 2 grans d’all
- ½ botifarra negra ampla
- 40 g de trompetes de la mort seques
- 4 tassetes d’arròs
- aigua
- oli i sal