Publicat el 02/05/2007

Per fer amanida tèbia amb xampinyons i canonges heu de rentar les canonges i escórrir-les.

Treure la sorra dels xampinyons, rentar-los bé, tallar-los a làmines i ruixar-los amb el suc de limón.

Calentar una mica d’oli en una paella i ofegar les cebes tendres tallades a rodanxes molt fines, assaonar-les, afegir els xampinyons, salpebrar-los i saltar-los a foc viu fins que perdin l’agua.

Salsa: en un recipient batre les 2 cullerades de vinagre, la mostassa, el curri en pols i una mica de sal i anar incorporant a poc a poc l’oli, sense deixar de batir.

Barrejar les canonges amb les barretes de cranc trossejades i col·locar al centre de l’enciamera, repartir voltant els xampinyons amb les cebes tendres, ruixar amb la vinagreta i servir immediatament.

Ingredients

  • 500 g de barretes de cranc (surimi)
  • 300 g de xampinyons
  • 250 g de canonges
  • 3 cebes tendres el suc de
  • ½ llimona 1 C. de mostassa
  • 1 mica de curri en pols vinagre de mòdena oli, sal i pebre

Deixa un comentari