Amanida tèbia amb xampinyons i canonges
Per fer amanida tèbia amb xampinyons i canonges heu de rentar les canonges i escórrir-les.
Treure la sorra dels xampinyons, rentar-los bé, tallar-los a làmines i ruixar-los amb el suc de limón.
Calentar una mica d’oli en una paella i ofegar les cebes tendres tallades a rodanxes molt fines, assaonar-les, afegir els xampinyons, salpebrar-los i saltar-los a foc viu fins que perdin l’agua.
Salsa: en un recipient batre les 2 cullerades de vinagre, la mostassa, el curri en pols i una mica de sal i anar incorporant a poc a poc l’oli, sense deixar de batir.
Barrejar les canonges amb les barretes de cranc trossejades i col·locar al centre de l’enciamera, repartir voltant els xampinyons amb les cebes tendres, ruixar amb la vinagreta i servir immediatament.
- 500 g de barretes de cranc (surimi)
- 300 g de xampinyons
- 250 g de canonges
- 3 cebes tendres el suc de
- ½ llimona 1 C. de mostassa
- 1 mica de curri en pols vinagre de mòdena oli, sal i pebre