Amanida d’espinacs amb xampinyons
Rentar els xampinyons, separar els caps dels troncs i tallar en rodanxes fines.
Escalfar una mica d’oli en una paella i fregir els xampinyons, deixar que deixin anar tota l’aigua i després daurar-los una mica, salpebrar i reservar.
A la mateixa paella coure els pinyons durant 1 minut, remenant sense parar fins que es daurin lleugerament, després retirar.
En un bol per amanides barrejar els brots tendres d’espinacs amb els xampinyons, els pinyons i el formatge fresc tallat a daus.
Amb oli, vinagre, la cullerada de mostassa i les orellanes triturats, preparar una vinagreta, bat bé i en el moment de servir abocar sobre l’amanida.
- 250 g de brots d’espinacs
- 150 g de xampinyons
- 50 g de pinyons
- 100 g de formatge fresc
- Sal i pebre
- Oli d’oliva
- Vinagre de mòdena
- 1 cullerada de mostassa
- 2 orellanes d’albercoc