Amanida de maduixes amb seitons
Amanida de maduixes amb seitons.
Traieu el cap i l’espina dels seitons. Guardeu els filets dels seitons embolicats en paper absorbent perquè no retinguin aigua.
Renteu les fulles d’enciam i el julivert i talleu-los a trossos. Renteu els maduixots, retireu-los les fulles del peduncle i talleu-los a quarts longitudinals.
En un bol, poseu-hi els maduixots amb l’enciam, unes fulles de julivert, les nous esmicolades i el parmesà.
Prepareu una vinagreta amb el vinagre de Mòdena, la mostassa i una mica d’oli d’oliva.
Escalfeu una planxa i quan sigui ben calenta poseu-hi els seitons, per la part de la pell. Quan la pell ja estigui cruixent, doneu-los la volta i emplateu ràpidament.
Poseu els seitons acompanyats de l’amanida que teniu preparada i salseu-ho tot amb la vinagreta una mica batuda perquè s’emulsioni.
- 10 seitons grossos / 6 maduixots grossos
- 1 cullerada de mostassa a l’antiga
- 2 cullerades de vinagre de Mòdena
- Unes fulles d’enciam / unes nous pelades
- Encenalls de formatge parmesà
- Julivert / oli d’oliva