Publicat el 08/10/2008

Per fer amanida de llenties amb vinagreta de rovellons heu de netejar l’enciam i escórrer bé, tallar-la en trossos petits, barrejar amb els canonges i reservar en una font.

Escórrer molt bé les llenties netejar els rovellons i tallar-los a trossos petits. Saltar-los en una paella amb una mica d’oli, després assaonar.

Barrejar els rovellons amb oli d’oliva cru i vinagre balsàmic al gust, barrejar bé i deixar reposar.

Posar una mica d’oli de la vinagreta en una paella i salteu la cansalada tallada a petites tires fins que quedi cruixent, després incorporar els tomàquets partits per la meitat, donar unes voltes i apartar del foc, però mantenir calent.

Esparcir les llenties per sobre del enciam junt amb la vinagreta de cansalada i tomàquet.

Assaonar al gust i regar amb la vinagreta de rovellons.

Ingredients

  • Enciam
  • 50 g de canonges
  • 300 g de llenties bullides
  • 50 g de cansalada, millor ibèric
  • 8 tomàquets cherry
  • 300 g de rovellons, vinagre balsàmic, oli, sal

Deixa un comentari