Amanida de favetes | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 03/12/2020

Agafeu un motlle per muntar el plat i ompliu-lo fent capes: primer una capa amb l’enciam tallat ben menut, per sobre poseu una capa de favetes que prèviament haureu escorregut per treure-li l’oli, després poseu una capa fina de tomàquet ratllat. Seguidament afegiu una mica de ceba tendra que haureu tallat ben fina. La següent capa serà amb els talls de salmó fumat, i l’altra amb les anxoves, que també haureu tallat a trossets. Finalment, hi poseu el pernil.

Ingredients

Ingredients per a 2 persones

  • Unes fulles d’enciam
  • 1 pot de favetes baby en oli d’oliva
  • 1 tomàquet
  • 1/2 ceba
  • 50 g de saló fumat
  • 6 filets d’anxoves
  • 6 talls de pernil ibèric

Deixa un comentari