Amanida de cogombre
Amanida de cogombre.
Renteu molt bé i assequeu la llima i la llimona. Feu-ne suc i ratlleu també la pell dels cítrics.
Netegeu i piqueu finament el coriandre i el marduix.
Peleu i piqueu una culleradeta de gingebre fresc.
Poseu en un bol el gingebre i les ratlladures de llima i llimona. Afegiu-hi el coriandre i el marduix, 1 cullerada de salsa de soja, una mica de pebre negre i 1 culleradeta de mel. Bateu-ho tot bé i afegiu-hi a poc a poc l’oli d’oliva verge extra sense deixar de batre.
Renteu i assequeu els cogombres. Talleu-los a làmines fines amb l’ajuda d’una mandolina o pelador de verdures.
Poseu en un bol el cogombre tallat i ruixeu-lo amb la barreja preparada. Deixeu-ho reposar a la nevera 15 minuts. A l’hora de servir, empolvoreu el sèsam negre per sobre.
- 4 cogombres.
- 1 culleradeta de mel.
- 1 llima.
- 1 llimona.
- 1 culleradeta de gingebre fresc.
- 1 cullerada de salsa de soja.
- Pebre negre.
- Coriandre fresc.
- Marduix.
- 1 cullerada de sèsam negre.
- Oli d’oliva verge extra.