Publicat el 04/08/2023

Amanida de cogombre.

 

Renteu molt bé i assequeu la llima i la llimona. Feu-ne suc i ratlleu també la pell dels cítrics.

Netegeu i piqueu finament el coriandre i el marduix.

Peleu i piqueu una culleradeta de gingebre fresc.

Poseu en un bol el gingebre i les ratlladures de llima i llimona. Afegiu-hi el coriandre i el marduix, 1 cullerada de salsa de soja, una mica de pebre negre i 1 culleradeta de mel. Bateu-ho tot bé i afegiu-hi a poc a poc l’oli d’oliva verge extra sense deixar de batre.

Renteu i assequeu els cogombres. Talleu-los a làmines fines amb l’ajuda d’una mandolina o pelador de verdures.

Poseu en un bol el cogombre tallat i ruixeu-lo amb la barreja preparada. Deixeu-ho reposar a la nevera 15 minuts. A l’hora de servir, empolvoreu el sèsam negre per sobre.

Ingredients

  • 4 cogombres.
  • 1 culleradeta de mel.
  • 1 llima.
  • 1 llimona.
  • 1 culleradeta de gingebre fresc.
  • 1 cullerada de salsa de soja.
  • Pebre negre.
  • Coriandre fresc.
  • Marduix.
  • 1 cullerada de sèsam negre.
  • Oli d’oliva verge extra.

Deixa un comentari