Amanida amb tonyina, formatge i pinya
Per preaparar l’Amanida amb tonyina, formatge i pinya, poseu les patates en un cassó, cobriu-les d’aigua i coeu-les. Quan estiguin al punt, traieu-les, deixeu-les refredar, peleu-les, talleu-les a rodanxes i reserveu-les.
Peleu l’advocat i talleu-lo també a rodanxes.
En una safata, poseu-hi un llit de fulles d’enciam tallades petites, els germinats d’alfals i, al centre, les rodanxes d’alvocat.
Talleu el formatge (camembert o el que més us agradi) a trossos i poseu-lo damunt de l’alvocat. Col·loqueu a sobre la patata i la tonyina. I per acabar, escampeu-hi els trossos de pinya. Regueu-ho amb la salsa i ja ho podreu servir.
Salsa: Poseu en un bol la maionesa, el quetxup, unes gotes d’oli i unes gotes de vinagre de Mòdena, un pessic d’herbes seques i remeneu-ho bé.
- fulles d’enciams variats
- germinats d’alfals
- 1 llauna de tonyina
- formatge camembert
- 2 patates petites senceres
- ¼ de pinya natural a trossets
- ½ alvocat Salsa:
- 3 cullerades soperes de maionesa
- 1 cullerada sopera de quetxup
- oli i vinagre de Mòdena
- herbes seques (alfàbrega, estragó)