Aletes de pollastre amb soia
Per fer aletes de pollaste amb soia heu de tallar la ceba a rodanxes fines i ofegar-la en una cassola amb una mica d’oli, a foc suau, fins que comenci a daurar-se. Afegir després les pastanagues tallades a rodanxes, els brots de soia, els grans d’all sense pelar i el llorer. Condimentar i seguir coent tot junt durant uns 10 minutos.
Mentre posar oli en una paella i daurar ràpidament les aletes de pollastre per tots dos costats, després reservar. Quan el sofregit estigui al punt incorporar les ales de pollastre, la salsa de soja i el got de brou, rectificar de sal, tapar la cassola i seguir la cocció, remenant de tant en tant. Es pot prendre tant fred com calient.
Optatiu: acompanyar amb puré de patata.
- 12 aletes de pollastre
- 2 cebes
- 2 pastanagues
- 3 grans d’all
- 1 fulla de llorer
- 200 g de brots de soja
- 6 cullerades de salsa de soja
- 1 vas gran de caldo de pollastre
- Oli, sal i pebre