Albergínies gratinades
Per fer albergíinies gratinades heu de rentar les albergínies i talleu-les a rodanxes; empolvoreu-les lleugerament amb sal i deixeu que treguin l’aigua; passeu-les lleugerament per farina i fregiu-les en oli abundant i calent.
A mesura que estiguin daurades, disposeu-les sobre paper absorbent perquè treguin l’excés d’oli.
Unteu amb una mica d’oli una safata per anar al forn i ompliu amb capes alternes d’albergínia i formatge.
Poseu pel damunt els ous batuts amb una mica de sal, el formatge ratllat i unes quantes fulles d’alfàbrega.
Gratineu les albergínies al forn a 180º durant uns 15 minuts i ja ho podreu servir.
- 4 albergínies
- 200 g de formatge tipus mozzarella
- 2 cullerades de formatge parmesà ratllat
- fulles d’alfàbrega
- 4 ous
- farina
- oli d’oliva i sal