Albergínia fregida amb mel | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 13/02/2020

Talleu l’albergínia a pals, estil patates fregides casolanes. Poseu-les en un bol i cobriu-les d’aigua amb un grapat de sal. Deixeu-les reposar entre 20 i 30 minuts, això ajudarà que perdin l’amargor.

Mentrestant, prepareu la massa per fregir barrejant la farina amb aigua freda; si cal, podeu posar un parell de trossos de gel en el bol de la massa, ja com més freda estigui millor quedarà l’arrebossat. La massa ha de quedar densa, però que flueixi.

Arrebosseu amb la massa els trossos d’albergínia ben secs i fregiu-los en tandes. Un cop al punt, deixeu-los escórrer sobre paper de cuina. A l’hora de servir regueu-los amb una mica de mel i escampeu pel damunt sal en cristalls i, si voleu donar-li un toc de color, una mica de cibulet picat.

Ingredients

· 2 albergínies mitjanes

· farina

· mel de canya (o mel de flors)
· oli per fregir

· sal

Deixa un comentari