Publicat el 22/09/2021

Renteu bé els rovellons per tal de treure la sorra que puguin tenir, deixeu-los escórrer i després, si són grans, talleu-los a trossos. Talleu el pernil a trossos ben petits.

Escalfeu oli en una cassola i poseu-hi ceba i els alls ratllats; quan comencin a agafar color, incorporeu-hi el pernil, els rovellons, el bitxo i el pebre vermell; salpebreu-ho al gust, tapeu la cassola i deixeu-ho coure a foc lent uns 10 minuts, remenant de tant en tant. Serviu-ho escampant pel damunt el julivert picat.

Es poden acompanyar de pasta o arròs.

Ingredients

  • 1 kg de rovellons
  • 100 g de pernil ibèric
  • 2 culleradetes de pebre vermell dolç
  • 1 bitxo
  • 1 ceba gran
  • 2 grans d’all
  • julivert (opcional)
  • oli d’oliva
  • sal i pebre molt

Deixa un comentari