Publicat el 22/06/2021

Sortida de la Flama des de Coll d’Ares. L’arribada a Alella, prevista a les 21h, serà retransmesa en directe a través del canal de Facebook de l’Ajuntament i coincidirà amb la repicada de campanes de l’Església de Sant Feliu

Un cop en territori alellenc, la Flama iniciarà un recorregut que passarà per diversos carrers del centre del municipi, per poder donar-li la benvinguda des dels balcons, fins a arribar a la Plaça de l’Ajuntament, on serà rebuda per l’Alcalde, Marc Almendro, i es farà la lectura del manifest. Més avançada la nit, la celebració acabarà amb un castell de focs artificials.
Més informació: www.alella.cat/santjoan

L’arribada de la Flama des del Canigó a Alella està organitzada per l’Ajuntament i compta amb la col·laboració de diverses entitats i veïns i veïnes del poble: Òmnium Cultural, Diables del Vi d’Alella i Corredors i ciclistes de la Flama del Canigó.

Enguany com a mesura preventiva per evitar aglomeracions i riscos de contagi, tampoc es farà la tradicional revetlla de Sant Joan a la Riera Principal i es recomana precaució i responsabilitat a les celebracions privades.

Ban municipal
L’Ajuntament ha publicat un ban amb mesures preventives davant del risc d’incendis forestals i la situació de pandèmia. El ban diu el següent:
Atès que cal prevenir al màxim el risc d’incendi durant la celebració, la nit del 23 de juny, de la Revetlla de Sant Joan, s’informa de les mesures que cal complir:
Està prohibit fer foc i llençar coets i petards a menys de 500 metres de les zones forestals.
Es prohibeix l’accés motoritzat així com les aglomeracions al Parc Serralada Litoral des de les 17:00 hores del dia 23 de juny fins a les 06:00 hores del 24
de juny.
Degut a la situació d’alerta sanitària per la pandèmia de la COVID-19, també caldrà tenir en compte les següents mesures de seguretat:
* Eviteu les aglomeracions de gent.
*Mantingueu les mesures de protecció i higiene per prevenir contagis, com l’ús de la mascareta, la distància física entre les persones i el rentat de mans amb aigua i sabó.
* Si feu ús de pirotècnia, no feu servir gel hidroalcohòlic.

Ull amb els petards!
– Assegureu-vos de comprar els productes pirotècnics en un establiment autoritzat.
No us guardeu petards a les butxaques.
Llegiu les instruccions de cada article.
No enceneu petards dins de casa, ni els llanceu per balconades ni finestres.
No fiqueu mai petards dins de totxanes ni ampolles, perquè en explotar fan metralla.
No manipuleu els petards.
No subjecteu els petards amb les mans, ni els poseu a prop de la cara ni el cos.
Utilitzeu mitjans segurs per encendre el material pirotècnic: metxes i similars.
Enceneu sempre la metxa per l’extrem, perquè tingueu temps d’enretirar-vos.
No llanceu mai petards contra ningú.
No llanceu coets a menys de 500 metres de zones boscoses ni en aglomeracions de persones.
Vigileu que no hi hagi a la vora líquids inflamables.

 

Deixa un comentari