Publicat el 01/12/2021

La iniciativa s’impulsa per fomentar les potencials col·laboracions entre les diferents empreses allotjades al Centre d’Empreses Casa del Marquès

El Centre d’Empreses Casa del Marquès va iniciar, el dimarts 23 de novembre, la primera sessió del programa de capacitació col·laborativa “Connecta’t amb el Centre d’Empreses Casa del Marquès”.
La iniciativa, impulsada per l’Ajuntament del Masnou, neix amb l’objectiu de potenciar la col·laboració, l’intercanvi de coneixements, experiències pràctiques i iniciatives innovadores entre les diverses empreses d’aquest equipament municipal per tal de fer visible l’activitat que desenvolupen i apropar-la a les diferents persones emprenedores que són ateses pels serveis de Promoció Econòmica, així com a les empreses masnovines i dels municipis propers del Baix Maresme.

A la primera sessió del programa, dirigida a les empreses allotjades i domiciliades a la Casa del Marquès, hi van assistir una desena de persones i es va dividir en dues parts. A la primera, van poder conèixer les “Estratègies financeres desconegudes per a les PIME” de la mà de l’assessor financer Jordi Matas i, a la segona, els “Aspectes legals bàsics del negoci digital”, a càrrec de l’advocat Víctor Rosselló.
Després de la gran acollida per part de les empreses participants, des de la Casa del Marquès s’ha establert una periodicitat trimestral per a les futures sessions, que es realitzaran el tercer dimarts de cada mes.
La primera jornada del programa de capacitació, que es durà a terme el mes de març, s’obrirà a tota la ciutadania i s’adreçarà a persones emprenedores i a empreses del Masnou i dels municipis propers.

Redacció
Imatge:Participants durant la primera sessió del programa
Font: Ajuntament del Masnou

Deixa un comentari