Publicat el 12/04/2015

Reagrupament formarà part de la llista electoral de CiU a Mataró encapçalada per Quim Fernàndez. L’alcaldable de CiU i el representant de Reagrupament a Mataró, Miquel Sola, han signat  l’acord de suport a la candidatura de CiU a les eleccions municipals del proper 24 de maig.
La signatura de l’acord a Mataró és una mostra més de la “capacitat de diàleg i entesa de dues formacions que treballen per un objectiu comú i que són conscients de la importància de sumar”, segons ha declarat el candidat a alcalde Quim Fernàndez, que també ha destacat el paper que ciutats com Mataró tindran en el procés de construcció nacional.
L’acord s’emmarca en la voluntat expressada per les dues formacions de treballar per tirar endavant un procés de transició nacional que culmini en l´assoliment d´un Estat Independent per a Catalunya. Aquesta voluntat va quedar formalitzada en l’acord signat pel president de CiU i de la Generalitat, el Molt Hble. Artur Mas, i el de Reagrupament, Joan Carretero, a través del qual RCat reconeix que Convergència encapçala aquest procés de transició nacional i es compromet a donar suport per assolir l´objectiu de l´assoliment d´un Estat Independent per a Catalunya.
En el cas de l’acord signat a Mataró, aquest implica que RCat formarà part de la candidatura a les municipals, ocupant els números 15 (Montse Pujadas) i 19 (Miquel Sola) de la llista. A més, comporta la implicació de Reagrupament en l’elaboració del programa i la campanya així com la seva participació en l’activitat municipal després de les eleccions.
El representant de Reagrupament, Miquel Sola, ha explicat que Rcat renuncia a fer candidatura en solitari
“perquè entenem que les eleccions municipals son una clara primera volta del 27S on cal buscar la màxima unitat i aconseguir aportar a l´ajuntament el màxim de regidors a favor de la independència per encarar les properes eleccions nacionals amb més força que mai”.

Deixa un comentari