Publicat el 25/01/2021

Un viatge a la memòria dels refugiats, espectacles familiars i música clàssica de Vivaldi per conèixer la vida i l’obra d’un dels millors compositors de tots els temps, són les propostes d’aquesta setmana pels granollerins i granollerines

Aquest cap de setmana es presenten dues propostes familiars i també Rastres_Argelers, una història colpidora basada en fets reals:

 • Dijous 28 de gener a les 10h (TAG): Tindrà lloc Viu l’Orquestra! de Festival Vivaldi a càrrec de l’Orquestra de Cambra de Granollers, una activitat 360 que té com a objectiu obrir els assajos de les seves creacions a col·lectius diversos, escolars i tot tipus de públic amb unes sessions que donen la benvinguda amb comentaris sobre la formació i també sobre el programa treballat, a més a més de l’assistència d’un assaig obert, un comiat a càrrec de Corrado Bolsi, el director musical.
Una activitat gratuïta, que requereix inscripció prèvia, per gaudir del talent de la música resident.
Més informació espectacle: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3257-viu-lorquestra-de-festival-vivaldi.html
Entrades: https://granollers.koobin.com/viulorquestrafestivalvivaldi

• Divendres 29 de gener a les 20h (Llevant Teatre): Rastres_Argelers és una obra que es basa en el testimoni dels refugiats de la Guerra Civil als camps de concentració del Rosselló, mitjançant la història de dues germanes que troben un diari personal de la seva àvia la nit abans del seu funeral.
Un diari que els hi obrirà un nou món, fins ara desconegut, fent tot un viatge en la memòria dels refugiats de la Guerra civil, en el seu camí de l’exili i dels camps de concentració a França, on hi va ocórrer una autèntica barbàrie.
A les 21.15h hi haurà post funció amb la companyia a càrrec de l’historiador Joaquim Aloy.
 Més informació de l’espectacle: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3287-rastre-argelers.html

• Dissabte 30 de gener a les 12h i a les 17h (TAG): Arriba una bona oportunitat perquè els més menuts puguin conèixer el Teatre Auditori de Granollers per dins, gràcies a la visita guiada teatralitzada,  Més enllà dels miralls, un espectacle conduit per La Filo, una costurera despistada i molt carismàtica que serà la guia d’aquesta ruta per les instal·lacions del TAG, en què els hi explicarà com funciona i quines persones hi treballen per a la realització d’un espectacle.
Durant la visita, els petits podran gaudir d’un espectacle de titelles basat en el conte que porta el mateix nom Més enllà dels miralls, per viure una proposta imaginativa, cultural i diferent, trepitjant l’escenari, visitant els camerinos i coneixent la història del teatre.
Més informació de l’espectacle:  https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3265-mes-enlla-dels-miralls.html

• Diumenge 31 de gener
– A les 17.30h (TAG); Vivaldi, peti qui peti! Un concert familiar que convida a conèixer un dels compositor d’èxit de tots els temps, la seva vida i la seva música a través dels solistes de l’Orquestra de Cambra de Granollers, amb la narració de David Puertas. Una obra que explica qui era Vivaldi i com va aconseguir la seva popularitat.
– A les 18h (Sala Petita) hi haurà una conferència del crític musical Xavier Chavarria per presentar el Festival Vivaldi; repertori, autors, context i curiositats de totes aquelles peces musicals que interpretarà l’Orquestra de Cambra de Granollers.
– A les 19h (Sala Gran) tindrà lloc Festival Vivaldi!, un concert de música barroca a càrrec de l’Orquestra de Cambra de Granollers per gaudir de la fascinant obra musical del compositor Antonio Vivaldi, més enllà de Les quatre estacions, recuperant l’esplendor del Barroc Venecià i recordant els sis concerts més significatius del compositor.
Més informació de l’espectacle: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3264-vivaldi-peti-qui-peti.html

Deixa un comentari