Publicat el 11/06/2021

Fins al 30 de juny es pot participar a la nova campanya de dinamització comercial

Aquest mes de juny, l’Associació de Comerços i Serveis de Montgat ha posat en marxa la campanya de promoció del comerç local “Rasca i Guanya”, que tornarà a repartir centenars de premis entre la clientela dels comerços adherits.
La promoció Rasca i Guanya, consisteix en rascar les butlletes de participació per poder optar a guanyar els diferents premis que s’amaguen al seu interior; vals de compra de 10€, 25€ i 100€, esmorzars, alimentació, serveis d’estètica i salut dental,  floristeria, descomptes,… són alguns dels premis que es podran guanyar amb la butlleta que es lliurarà a tots els clients quan facin les seves compres als comerços i serveis adherits  a aquesta promoció que organitza l’ACISM (Associació de Comerços i Serveis de Montgat).

La promoció que es portarà a terme  fins al  30 de juny distribuirà un total de 15.000 butlletes entre els comerços i serveis participants de les que més de 2.000 tenen premi.
El rasca i Guanya te el suport de la regidoria de promoció econòmica de l’Ajuntament de Montgat i neix amb la finalitat d’incentivar les compres al comerç local i premiar la fidelitat dels clients.

 

Deixa un comentari