Ràdio Teletaxi celebra 30 anys amb un macroconcert solidari a Illa Fantasia | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 01/08/2012

L’escenari d’Illa Fantasia acollirà un macroconcert el proper diumenge 9 de setembre i la recaptació anirà a parar íntegrament al Banc dels Aliments.
Aquest acte s’emmarca en la celebració dels 30 anys de Ràdio Teletaxi, que sota el lema El nostre aniversari més solidari. No a la fam!, impulsa un concert amb destacats noms del panorama musical actual espanyol al parc aquàtic Illa Fantasia.
Miguel Bosé, El Barrio, Pastora Soler, Falete, Conchita, Juan Magán, Joana Jiménez, Los del Rio, India Martínez, Melocos, Antonio Orozco, El Arrebato, Merche, Sergio Contreras, Diana Navarro, Antonio Cortés, Vanesa Martín, Bustamante, Rosa López i Ecos del Rocío, són els artistes que hi participaran.
L’entrada tindrà un preu de 10 euros, però serà de 5 euros per a aquelles persones que portin aliments de primera necessitat. El concert, que se celebrarà a l’escenari de la piscina de les onades, començarà a les deu del matí i acabarà cap a les set de la tarda.
D’altra banda, el dissabte 8 de setembre se celebrarà una marató periodística per a la recollida d’aliments als estudis de Teletaxi de Santa Coloma de Gramenet, Mataró i Tarragona.

Deixa un comentari