Ràdio Premià de Mar recull 562 kg d´aliments i productes de neteja per a Càritas | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 18/12/2012

La col·lecta d’aliments, impulsada des del magazín ‘Tot d’Una’ en coordinació amb Càritas, ha acabat avui havent recollit 562 quilos de productes. En concret s’han recollit 497 quilos d’aliments de llarga durada i 65 quilos de material de neteja i higiene, una de les novetats de la col·lecta d’enguany. A l’hora de valorar aquesta segona campanya de recollida d’aliments, la conductora del ‘Tot d’Una’, Lola Busquets, ha dit que ha estat un èxit, especialment si tenim en compte la situació econòmica actual.
L’acte d’entrega dels productes s’ha fet a la rectoria de la parròquia de Sant Cristòfol i ha comptat amb la presència de representants de les parròquies i les Càritas de Santa Maria i Sant Cristòfol. En el decurs de la connexió en directe que ha fet el ‘Tot d’Una’, el rector de Santa Maria, mossèn Xavier Pich, ha explicat que en un sol any s’ha equilibrat el número de famílies locals i immigrades que reben ajudes de Càritas.

Deixa un comentari