Publicat el 28/05/2020

Prendre el sol, banyar-se al mar i practicar l´esport individualment serà possible a les platges de Canet de Mar. Tanmateix, amb vista a aquesta temporada, cal tenir molt present les indicacions d´higiene i seguretat

Les platges de Canet  podrien quedar obertes al bany el pròxim dilluns 1 de juny si la Regió Sanitària de Girona passa a la Fase 2 de la desescalada, tal com ha demanat el Govern de la Generalitat de Catalunya a l’Estat.
Tot i que en un principi l’ús recreatiu de les platges no estava previst fins a la Fase 3, el govern espanyol va decidir avançar-ho una fase. Per tant, si finalment Canet passa aquest dilluns a Fase 2, les platges ja estarien obertes per poder fer-ne un ús recreatiu.

Des de l’Ajuntament de Canet de Mar s’ha estat valorant i treballant per trobar la millor manera de reobrir les platges de forma segura per a la població. Tanmateix, la gran superfície de platja que té el poble permet no haver de delimitar l’espai de la platja. Tanmateix, des del consistori demanem a la població que es compleixin les mesures següents mesures higièniques i de seguretat establertes per les autoritats sanitàries per tal d’evitar la propagació de la COVID-19.

Està permès prendre el sol, banyar-se i la pràctica d’esports aquàtics.
L’esport sempre s’ha de practicar individualment, sense contacte físic amb altres persones.
S’hi permeten trobades d’un màxim de 15 persones.
Cal mantenir 2 metres de distància entre usuaris i grups de persones, incloses les tovalloles i altres objectes personals, excepte convivents.
A efectes indicatius, els eixos dels para-sols no es podran instal·lar a distàncies inferiors de 4 metres.
Es recomana respectar les zones properes a les passeres i a les cordes de vida per a la gent gran.
Els gossos tenen prohibida l’entrada a la platja des de l’ 1 de maig al 30 de setembre.
Recordar que l’ús de la mascareta és obligatori si no es pot respectar la distància mínima de 2m entre persones. Per tant, cal fer-ne ús en passos subterranis d’accés al passeig i a la platja.

Deixa un comentari