Qui té por de Virginia Woolf? Pere Arquillué i Emma Vilarasau dins la temporada estable de Teatre al Monumental de Mataró | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 14/03/2012

En George i la Martha s’estimen, s’odien i es necessiten. Coneixen perfectament les seves debilitats i com increpar-se l’un a l’altra. En George és un professor d’història; la Martha és la seva dona i la filla del rector de la universitat. Tots dos se senten frustrats i tenen greus problemes d’alcoholisme. Una nit de dissabte es reuneixen amb un altre professor de l’escola i la seva dona, i el que comença com una agradable vetllada de dissabte acaba com un autèntic malson. En George i la Martha comencen a humiliar-se i maltractar-se davant de l’altra parella. Tots quatre se submergeixen en una espiral d’odi que acaba per destapar les emocions més internes de cadascun d’ells. Qui té por de Virginia Woolf? és el retrat de la societat americana del moment i l’anàlisi d’un mal nacional: l’engany a la parella.
Daniel Veronese dirigeix un autèntic combat de boxa interpretativa, una  nova versió del clàssic que en el seu dia van interpretar Elizabeth Taylor i Richard Burton al cinema
Durada aproximada: 1 hora i 35 minuts sense pausa
Dia: divendres 16 de març
Hora: 21 hores
Lloc: Teatre Monumental – La Riera, 169
A les 7 de la tarda, al vestíbul del Teatre  Monumental Cafè amb… Pere Arquillué i Emma Vilarasau, presentat per Ignasi Hernández, professor de l´escola de teatre El Galliner de Girona.
Entrades
Preu:
24 € platea/19 € amfiteatre
Punts de venda: a les oficines de l´IMAC (carrer de Sant Josep, 9) de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dimecres a divendres de 18 a 20 h.
Telentrada de Catalunya Caixa 902101212  i a totes les oficines de Catalunya Caixa.

Deixa un comentari