Publicat el 09/04/2015

La Biblioteca Ferrer i Guàrdia d´Alella i la resta de biblioteques del Maresme se sumen a la celebració de l’Any de les Biblioteques amb el concurs Què véns a fer a la Biblio?: Envia’ns la teva foto.
La proposta pretén donar protagonisme als usuaris i usuàries habituals de les biblioteques animant-los a compartir amb tothom la seva experiència. Per això els conviden a fer-se una fotografia davant d´un “photocall”  instal·lat especialment per a l´ocasió amb una de les frases que s´han preparat sobre tot allò que es pot viure en aquest espais culturals. El “photocall” romandrà instal·lat a la Biblioteca Ferrer i Guàrdia durant els mesos d´abril, maig i juny. Entre totes les fotografies rebudes es farà el sorteig de dos premis culturals. Consulteu les bases de participació.
Bases de participació
1.
Pot participar qualsevol persona que visiti les Biblioteques Municipals del Maresme.
2. El període de participació és des del mes d’abril fins al 31 de desembre del 2015.
3. Cada persona o grup ha de fer-se una fotografia davant del ‘photocall’ amb un dels missatges en cartró ploma que haurà escollit.
4. Les fotografies han de ser en format digital i les ha de penjar el mateix autor a Twitter amb l’etiqueta #BibliosMaresme o bé enviar-les al correu electrònic de la biblioteca:
b.alella.fg@diba.cat
5. La participació en aquesta activitat implica l’acceptació de l’autor i de les persones que surten a la fotografia, de la difusió de les imatges per part de les biblioteques a través dels seus canals de comunicació, així com la creació d’una exposició o un vídeo.
6. El dia 12 de gener del 2016 a les 18h, a la sessió de l’Hora del conte de la Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró, es realitzarà un sorteig de dos premis culturals entre les fotografies presentades.
7. La participació en aquest concurs implica l’acceptació de totes i cadascuna d’aquestes bases.

Deixa un comentari