Publicat el 30/11/2021

Teià va acollir  el passat 28 de novembre l’acte de lliurament de premis dels guanyadors i guanyadores de la Mostra Literària del Maresme on han resultat premiats quatre vilassarencs

Els guanyadors de Vilassar de Mar són:
Xavi Navarrete Álvarez, en el grup A, de 6 a 8 anys, amb la poesia ‘Les estrelles’. En el grup E, de 19 a 25 anys, en prosa, Joan Simó Rodríguez amb ‘Sol, solet’ i en poesia, Estel Pou Prim amb ‘Marcida’.  Tots tres es van emportar el primer premi en la seva categoria.
En el grup F, de 26 anys en endavant, categoria poesia, Eulàlia Ribera Rodergas es va endur un accèssit amb ‘Paranomàsies’.

L’acte va ser presidit pel president del Consell Comarcal del Maresme i alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, i, entre d’altres autoritats, hi va assistir la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Esther López.

En aquesta edició de la Mostra Literària del Maresme han participat obres de 22 municipis: Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, cabrera de mar, Cabrils, Caldes d’Estrac, Calella, Canet de mar, Dosrius, Malgrat de Mar, Mataró, Montgat, Òrrius, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Pol de Mar, Santa Susanna, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Tiana, Tordera, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Vilassar de Mar

Deixa un comentari