Publicat el 31/08/2019

La dinamització de les ofertes d’ocupació, el projecte de Speed Dating Professional i un projecte d’economia circular se’n veuran beneficiats amb el suport de la Diputació de Barcelona

Cabrera de Mar,  Argentona, Dosrius i Òrrius formen part de la xarxa supramu­nicipal de promoció econò­mica Quatre Ribes. Aquest ens ha rebut recentment un impuls a la seva proposta a través de la subvenció per part de la Diputació de Barcelona de tres dels seus projectes. El primer d’aquests se centra en la voluntat de renovar el concepte de Club de Feina a través de la dinamització de les xarxes socials i la coordinació per part de Quatre Ribes de les ofertes d’ocupació de les quatre poblacions.

La segona de les propostes subvencionades és el projecte Speed Dating Professional. Aquesta activitat, posada en marxa en primera instància a Cabrera de Mar, permet agilitzar la presa de contacte entre el candidat i l’empresari a través d’entrevistes breus de tres minuts. En aquest temps l’empresa obté una primera i ràpida informació sobre les competències de les persones candidates en lloc d’intentar discriminar-ho amb uns currículum en paper.

Finalment, segons també informa el consistori cabrerenc, la Diputació de Barcelona també donarà el seu suport al projecte Simbiosi Industrial, una proposta centrada en l’economia circular que busca marcar les pautes per a crear un model econòmic regeneratiu. D’aquesta manera, es pretén estudiar com fer un ús més eficient dels recursos del territori per buscar la tendència a zero de la generació dels residus industrials, tot desenvolupant noves oportunitats de negoci i creació de llocs de treball.

Deixa un comentari