Quatre jugadors del Futsal Aliança Mataró campions amb Catalunya en el Primer Torneig Internacional de Futbol Base | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 04/06/2012

Els quatre jugadors del Futsal Aliança Mataró, Cristina Vazquez, Meritxell Ribas, Javi Rangel i Maria Espinar, que diumenge passat es van desplaçar fins a Andorra amb les seves respectives seleccions catalanes, es van proclamar campions del Primer Torneig Internacional de Futbol Base celebrat a Andorra. En el torneig a banda de les seleccions catalanes i andorranes i van participar els equips de la selecció d’Ariege (sud de França).
La selecció infantil femenina on jugaven Cristina Vazquez i Meritxell Ribas va guanyar 8 a 0 a l’Andorra i 24 a l’Ariege. La selecció cadet femenina on jugava Maria Espinar l’ex jugadora del Futsal Cèlia Catà va guanyar 1 a 3 a l’Andorra i 18 a 0 a l’Ariege. La selecció cadet on va jugar en Javi Rangel va guanyar 1 a 8 a l’Andorra i 0 a 15 a l’Ariege.
Destacar que en les altres categories, aleví, benjamí i infantil les seleccions catalanes també es van emportar el títol de campions.

Deixa un comentari