Publicat el 01/06/2020

Punts informatius per  poder comunicar a la ciutadania totes les mesures de seguretat i higiene que cal seguir per fer un ús responsable i segur de la platja

Aquest dilluns 1 de juny, Canet de Mar ha passat oficialment a la Fase 2 de la desescalada cap a una nova normalitat prevista per a finals d’aquest mes de juny. Una de les novetats més significatives d’aquesta nova fase és l’ús de la platja per realitzar activitats com banyar-se o prendre el sol.

Per tal de poder comunicar a la ciutadania totes les mesures de seguretat i higiene que cal seguir per fer un ús responsable i segur de la platja, l’Ajuntament de Canet de Mar ha decidit instal·lar punts informatius per tal de poder facilitar tota la informació als usuaris i a les usuàries de les platges del nostre municipi.
Concretament, aquest dilluns, coincidint amb el canvi de fase, s’han instal·lat dos punts informatius al passeig marítim: un ubicat a la sortida del subterrani de l’estació de RENFE i un altre a la sortida del subterrani de la Riera de la Torre.

Durant aquesta setmana, de 9:30 a 13:30h tots els usuaris que vulguin utilitzar la platja podran consultar totes les mesures de seguretat i higiene en un únic punt. Aquest estarà  ubicat a la sortida del subterrani que hi ha a la zona del passeig marítim, davant de l’estació de RENFE.

Cartelleria de reforç
A part dels punts informatius, des de l’Àrea de Comunicació de l’Ajuntament s’ha estat treballant per poder elaborar cartells informatius que permetin als usuaris poder consultar, d’una forma visual i aclaridora, totes les mesures de seguretat i higiene que cal seguir per tal d’evitar la propagació de la COVID-19. Aquests cartells estaran penjats a les entrades i sortides dels accessos a la platja i per tot el passeig marítim.

Tot el que cal saber:
Canet obre les platges.:  https://canetdemar.cat/20242
La Fase 2 de la desescalada:  https://canetdemar.cat/20244

Deixa un comentari