Publicat el 02/01/2018

La Cavalcada de Sant Vicenç sortirà el divendres 5 de gener a les 6 de la tarda des del camí del Padró i clourà la plaça de l’Església

Un dels moments culminants de les festes nadalenques de Sant Vicenç de Montalt serà el de l’arribada de ses majestats els Reis Mags de l’Orient, el divendres 5 de gener, quan es podran veure a Melcior, Gaspar i Baltasar recorrent els carrers del municipi en la cavalcada que protagonitzaran a partir de les 18 h.
Durant el seu recorregut ses majestats realitzaran una aturada, als vols de les 19h, a l’església de Sant Vicenç on duran a terme les corresponents ofrenes al naixement. Seguidament, el seguici reial es dirigirà a la plaça de l’Església on l’alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, els hi farà lliurament de la clau del poble i tots els nens i nenes podran lliurar-los les seves cartes.

La cavalcada d’aquest any, formada per 11 carrosses, tornarà a sortir des del camí del Padró i seguirà el recorregut següent: passeig dels Pins, Montseny, Pica d’Estats, Costa Daurada, Mediterrani, Ctra. de Sant Vicenç, Av. Montaltnou, Ginesta, riera del Gorg, Av. Països Catalans, Major, Sant Antoni i Pl. de l’Església.
La cavalcada està organitzada pels Amics de la Cavalcada de Reis i la Regidoria de Cultura i Festes.
Recorregu: http://www.svmontalt.cat/ARXIUS/2017/CULTURA/DOCUMENTS/RECORREGUT_CAVALCADA_REIS_MAGS.pdf

Deixa un comentari