Publicat el 19/09/2017

La Gala de presentació de la temporada 2017/2018 d’Escena grAn tindrà lloc, al Teatre Auditori

L’actor Pep Planas i el grup Las Divinas seran els encarregats aquest any d’acompanyar els equipaments d’Escena grAn en la presentació de la temporada d’enguany que tindrà lloc el proper dissabte 23 de setembre a les 21 hores. Les entrades per assistir-hi ja s’han exhaurit!

Teatre, música i molt de ritme per passar una bona estona i descobrir plegats la nova programació dels equipaments que formen part d’Escena grAn:
Teatre Auditori de Granollers, Llevant Teatre; Roca Umbert Fàbrica de les Arts; Casa de cultura Sant Francesc i Teatre Auditori Can Palots.
Cinc equipaments culturals que proposen un total de 66 espectacles, 22 dels quals adreçats al públic infantil, de setembre a gener, configurant una de les cartelleres més completes, variades i de qualitat del país, amb una programació equilibrada de teatre i música, que hi afegeix altres propostes d’altíssim nivell dins les disciplines de l’òpera, la dansa i el circ.
Tot plegat, dins el paraigües del leitmotiv: Benvinguts a casa, amb la finalitat d’obrir els equipaments d’Escena grAn a tothom.

Idesprés de la Gala… VICENÇ VIAPLANA I JORDI PEGENAUTE TRIO
Un cop acabada la presentació a la sala gran, la gala continuarà al vestíbul i a l’exterior del teatre amb projeccions de Vicenç Viaplana, artista convidat de la temporada, i l’actuació musical de Jordi Pegenaute Trio.
Teatre, música i molt de ritme per passar una bona estona i descobrir plegats la nova programació dels equipaments d’Escena grAn.

Deixa un comentari