Descripció: El sender s'inicia a Portbou (Alt Empordà) i ressegueix la costa catalana fins arribar a Ulldecona (Montsià), després de 579,740 km. Al llarg del seu recorregut, travessa el Parc Natural del Cap de Creus, el Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà, el Parc del Montnegre i el Corredor, el Parc de la Serralada Litoral, el Parc de la Serralada de Marina, el Parc Natural de la Serra de Collserola, el Parc del Garraf, el Parc d'Olèrdola, el Parc del Foix i el Parc Natural del Delta de l'Ebre.

Recorregut dins del parc: s'endinsa al parc per Can Burgada (Tordera) i en surt pel coll de Can Bordoi (Llinars del Vallès).

Punts d'interès: Església de Vallmanya (Tordera), Ermita de l'Erola (Tordera), Hortsavinyà (Tordera), Roure i Ermita de Santa Maria de Montnegre (Sant Celoni), Església i paratge de Sant Martí del Montnegre (Sant Celoni), Vallgorguina, Can Pradell de la Serra (Vallgorguina), Santuari del Corredor (Dosrius), Can Bosc (Dosrius), Església de Sant Andreu del Far (Dosrius), restes arqueològiques de Castell Vell (Llinars del Vallès).

Més informació a la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).


Adreça
Camí de Tordera a Hort Savinyá
Horari
Longitud: 44.3 km
Temps aprox.: 11 h 58 min