Parc del Turó del Sastre
Ubicat a l'entorn de la Biblioteca Municipal si poden observar interessants materials d'origen mineral que es poden anar veient en el transcurs del recorregut pel Parc. La remodelació del Parc del Turó del Sastre va comptar amb la iniciativa de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i l'Ajuntament de Montgat. El projecte de l'obra va ser seleccionada en la X Bienal Española de Arquitectura y Urbanismo i 1er Premi ex-aequo 3era Mostra d'Arquitectura del Maresme.

El Parc s'estructura mitjançant dos tipus de recorreguts: els responsables de la connectivitat directa entre la ciutat i el parc i els que ordenen els recorreguts a través del paisatge, enllaçant les diferents zones d'estar per arribar als punts més significatius.

També es pot explicar la diversitat de recorreguts atenent a la diversitat de materials que els formen. Cada tipus de paviment correspon a un recorregut amb una funció diferent dins el conjunt de la intervenció. Els recorreguts de connectivitat urbana es concreten amb materials d'origen mineral. Els recorreguts propis de la part alta del Parc del Turó del Sastre es defineixen amb materials d'origen vegetal.

Des del Parc es poden veure unes magnífiques vistes del Barcelonès Nord. L'entorn és tranquil i  ideal per anar-hi amb infants.


Adreça
Carrer Joanot Martorell, 2 08390 Montgat Barcelona España